Contact

Hoe past Fruit to Go in een gezonde leefstijl ?

Fruit to Go is gemaakt van 95% puur fruit en is daarmee hét verantwoorde tussendoortje dat altijd kan. De gemiddelde calorische waarde van Fruit to Go is kleiner dan 67 kcal en met minder dan 0,1 gram vet per portie is Fruit to Go niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens gezond!

En hoe het met de suikers zit? Fruit to Go bevat gemiddeld 14 g suiker per  portie, veel minder dus dan in een gemiddeld ander tussendoortje. Méér dan de helft hiervan is bovendien het suiker uit het fruit zelf, gewoon uit de natuur.

Hoe zit het met allergenen ?

Alle fruitsnacks van Fruit to Go zijn vrij van gluten en lactose. Ze passen daarmee ook in de gezonde levensstijl van mensen met een overgevoeligheid, intolerantie of zelfs een speciaal dieet. De allergenen informatie vind je op de achterkant van elke Fruit to Go verpakking (het kartonnetje) en op elke losse fruitsnack.

Waar kan ik Fruit to Go kopen ?

Fruit to Go is verkrijgbaar in de supermarkt in verpakkingen van 4 of 12 stuks. De grootverpakking bevat 2 soorten waardoor je dus in één keer veel fruitvariatie krijgt! Je vindt Fruit to Go in het conservenschap, vlak bij de appelmoes. Is jouw favoriete smaak niet verkrijgbaar bij jouw supermarkt? Laat het ons weten via info@fruittogo.nl.

Fruit to Go is nu bij de volgende supermarkten verkrijgbaar: AH, Jumbo, Plus, Coop, Jan Linders, Deen, Poiesz, Nettorama, Hoogvliet, Emté, Dekamarkt en Dirk.

Fruit to Go Consumentenservice

Postbus 15
4190 CA Geldermalsen

Telefoon: 0113 333 000
www.fruittogo.nl

Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in.

In het geval van een klacht ontvangen we graag de volgende gegevens, die je terug kunt vinden op de verpakking: THT, Productcode en inhoud.
* = verplicht


Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.